StartpaginaE-mail sturen Patientenportaal APPotheek

Apotheek de Polder Lettergrootte verkleinen Lettergrootte vergroten

Medicatiebegeleiding

Heeft u problemen met uw geneesmiddelen of wilt u alles graag goed op een rijtje zetten? Vraag dan een medicatiecheck aan bij ons. De apotheker zorgt dat hij al uw gegevens bij de hand heeft. U kunt uw vragen over en problemen met uw geneesmiddelgebruik rustig bespreken. Zo nodig neemt de apotheker contact op met de arts die u de geneesmiddelen heeft voorgeschreven. Maar dat gebeurt alleen als u daar toestemming voor geeft. NB Voor een medicatiecheck kunt u het beste van tevoren een afspraak maken.

Minimale wachttijden

Apotheek de Polder staat erom bekend dat u meteen en vriendelijk geholpen wordt aan de balie. We streven ernaar om onze wachttijd te minimaliseren naar 5 minuten.

Gratis uitgebreide bezorgservice!

Wij begrijpen dat niet alle patiënten in de gelegenheid zijn om de apotheek zelf te bezoeken. Deze patiënten kunnen rekenen op onze gratis bezorgservice. Ons bezorggebied dekt heel Vlaardingen. Tevens wordt u tijdig op de hoogte gebracht over het bezorgen van uw medicatie.

Zeer ruime assortiment, dus snelle levering van uw medicatie is mogelijk

In de meeste gevallen kunt u de medicijnen meteen meekrijgen. Als wij iets speciaal moeten bestellen voor u dan doen wij ons uiterste best om het de volgende dag te kunnen leveren.

Vriendelijk en geschoold personeel met tijd en aandacht voor de patiënt

Onze medewerkers zijn zeer gedreven in het uitoefenen van hun vak en stellen een goede bejegening van de patiënt daarbij centraal.

Zorgvuldige medicatiebewaking

Medicatiebewaking is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden in apotheek de Polder. Bij elke aflevering van een medicijn vindt er achter de schermen uitvoerige controles plaats om te garanderen dat u de beste farmaceutische zorg krijgt. ELKE KEER OPNIEUW!

Apotheek op de App

We blijven onze dienstverlening steeds innoveren, u kunt nu gebruik maken van APPotheek. Hiermee heeft u inzicht in alle processen rondom uw medicijngebruik in een handige app. Op deze manier willen we u meer betrekken bij keuzes rondom uw medicijn.

Oude medicijnen

Heeft u medicijnen over? Gooi ze niet in de prullenbak en spoel ze niet door de gootsteen of de wc. Want medicijnen vallen onder chemisch afval. U mag ze inleveren in de apotheek of naar een plek voor kleine chemisch afval brengen. Let er wel op dat u alleen de strips bij ons inlevert. De kartonnen doosjes kunnen bij het oud papier. Haal wel de etiketten van de doosjes. Het etiket bevat privacygevoelige informatie. Flesjes en tubes mag u ook inleveren in de apotheek, let er wel op dat u ook de etiketten hiervan weghaalt. Zet gebruikte naalden altijd in een naaldencontainer.