StartpaginaE-mail sturen

Apotheek de Polder Lettergrootte verkleinen Lettergrootte vergroten

Medicatiebegeleiding

Heeft u problemen met uw geneesmiddelen of wilt u alles graag goed op een rijtje zetten? Vraag dan een medicatiecheck aan bij ons. De apotheker zorgt dat hij al uw gegevens bij de hand heeft. U kunt uw vragen over en problemen met uw geneesmiddelgebruik rustig bespreken. Zo nodig neemt de apotheker contact op met de arts die u de geneesmiddelen heeft voorgeschreven. Maar dat gebeurt alleen als u daar toestemming voor geeft. NB Voor een medicatiecheck kunt u het beste van tevoren een afspraak maken.

MINIMALE wachttijden

GRATIS uitgebreide bezorgservice!

Wij begrijpen dat niet alle patiënten in de gelegenheid zijn om de apotheek zelf te bezoeken. Deze patiënten kunnen rekenen op onze gratis bezorgservice. Ons bezorggebied dekt heel Vlaardingen. Tevens wordt u tijdig op de hoogte gebracht over het bezorgen van uw medicatie.

Zeer ruime assortiment, dus snelle levering van uw medicatie is mogelijk

In de meeste gevallen kunt u de medicijnen meteen meekrijgen. Als wij iets speciaal moeten bestellen voor u dan doen wij ons uiterste best om het de volgende dag te kunnen leveren.

Vriendelijk en geschoold personeel met tijd en aandacht voor de patiënt

Onze medewerkers zijn zeer gedreven in het uitoefenen van hun vak en stellen een goede bejegening van de patiënt daarbij centraal.

Zorgvuldige medicatiebewaking

Medicatiebewaking is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden in apotheek de Polder. Bij elke aflevering van een medicijn vindt er achter de schermen uitvoerige controles plaats om te garanderen dat u de beste farmaceutische zorg krijgt. ELKE KEER OPNIEUW!

 

 

Apotheek de Polder
Van Hogendorplaan 1407
3135 BK Vlaardingen

Tel: (010) 470 72 63
Fax: (010) 471 82 13
Email: apotheekdepolder@ezorg.nl